Kuntonyrkkeily

KEVÄÄN 2O23 KUNTONYRKKEILY

Harjoitukset torstaisin 12.1.-27.4.  Pyroll Areenalla,  yhteensä 15 viikkoa. Ryhmä 1 klo 17:00-18:30 ja ryhmä 2 klo 18:30-20:00. Harjoituksia ei pidetä talvilomalla 2.3.) Tuntien ohjaajana toimii Heidi Myyry. Heidillä on usean vuoden kokemus nyrkkeilystä ja kuntonyrkkeilystä, ja hän on käynyt useilla kuntonyrkkeilyn ohjaajakursseilla. 

Kuntonyrkkeily sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan ja parantaa kehonhallintaa. Erityisen hyvää se tekee istumatyötä tekeville ihmisille, jotka kärsivät niska-hartiaseudun ja selän ongelmista.  Harjoitukset tehdään samalla rakenteella: aluksi lämmittely, jonka jälkeen treeni pareittain, lihaskunto-osuus, ja päätetään venyttelyyn

Varusteiksi tarvitset jumppamaton, juomapullon ja sisäliikuntaan sopivat kengät. Ryhmän käyttöön on hankittu Fighter Forever Gel nyrkkeilyhanskoja. Hanskat voi hankkia omaksi kertomalla siitä ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 30€/pari), tai Vuokraamalla ryhmän ajaksi (hinta 20€/pari). On myös mahdollista hankkia omat pistarit 40€/pari.

Osanottomaksu 100€/jäsen, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, vanhempainvapaalla olevat -30%, lukiolaiset ja ammattikoululaiset -50%. Jäsenmaksu 2023 10€. Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta, eli jokaisen tulee huolehtia omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Jos vuorotyön tai muun syyn vuoksi on mahdoton osallistua säännöllisesti tunnille, voidaan hinta sovittaa vastaamaan käyntimahdollisuuksia. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät liikuntasetelit. Kuntonyrkkeilyn osanottajille seuran Heinlahden kuntosalin käyttö tammi-huhtikuun ajaksi puoleen hintaan, eli 4kk 50€. Osanottomaksun viitetiedot lähetetään sähköpostilla. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla heidimyyry(a)g m a i l.c o m