Kuntonyrkkeily

KESÄN 2O24 KUNTONYRKKEILY

Harjoitukset torstaisin 2.5.-22.8. klo 18:00-19:30 Pyroll Areenalla,  yhteensä 15 viikkoa. Harjoituksia ei pidetä helatorstaina 9.5. eikä juhannusviikolla 20.6. Tuntien ohjaajana toimii Heidi Myyry. Heidillä on usean vuoden kokemus nyrkkeilystä ja kuntonyrkkeilystä, ja hän on käynyt useilla kuntonyrkkeilyn ohjaajakursseilla. 

Kuntonyrkkeily sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan ja parantaa kehonhallintaa. Erityisen hyvää se tekee istumatyötä tekeville ihmisille, jotka kärsivät niska-hartiaseudun ja selän ongelmista.  Harjoitukset tehdään samalla rakenteella: aluksi lämmittely, jonka jälkeen treeni pareittain, lihaskunto-osuus, ja päätetään venyttelyyn

Varusteiksi tarvitset jumppamaton, juomapullon ja sisäliikuntaan sopivat kengät. Ryhmän käyttöön on hankittu nyrkkeilyhanskoja jotka voi ostaa omaksi kertomalla siitä ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 30€/pari). On myös mahdollista hankkia omat pistarit 40€/pari.

Osanottomaksu 100€/jäsen, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, vanhempainvapaalla olevat -30%, lukiolaiset ja ammattikoululaiset -50%. On mahdollista osallistua myös kertamaksulla 9€/treeni/jäsen, joka laskutetaan toteutuneiden treenikertojen mukaan. Jäsenmaksu 2024 on 10€. Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta, eli jokaisen tulee huolehtia omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Maksuvälineenä käyvät yleisimmät liikuntasetelit. Kuntonyrkkeilyyn kausimaksulla osallistuville  seuran Heinlahden kuntosalin käyttö touko-elokuun ajaksi puoleen hintaan, eli 4kk 50€. Osanottomaksun viitetiedot lähetetään sähköpostilla. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla heidimyyry(a)g m a i l.c o m